Česká Remoska®, jak dobře ji znáte?


Remoska® je český vynález, který se používá již od roku 1957.  Každá generace v ní má oblibu. Babičky v ní vyvářely pro početné rodiny, maminky vařily zdravá jídla pro vybíravé děti a dcery díky Remosce dělají své první kulinářské krůčky.

Někdo ji používá jen na chalupě, někdo na cestách v obytných vozech a někdo v ní vaří na denní bázi.

Mezi hlavní výhody Remosky patří:

  • nižší spotřeba elektrické energie až o 80%,
  • můžete vařit kdekoliv,
  • zdravé vaření a pečení - nepřilnavý povrch umožňuje vařit s minimem tuku,
  • snadná údržba,
  • uvaříte jakékoliv jídlo například: rýži, knedlíky, omáčky nebo ugrilujete maso či můžete upéct koláče i dorty.
  • Remoska dokonce nahradí i mikrovlnku nebo zavařovací hrnec. Další nápady najdete v knize Recepty od Remosky.

 

Remoska už dávno není jen elektrická pečící mísa neboli malá přenosná trouba.

76797_remoska-h2411-cn-hrnec-24cm-vega-barva--cervena     76815-1_remoska-ceska-pecici-misa-remoska-h41-tria-hrnec-barva--seda

Jaké jsou typy Remosky?

Remoska Classic se vyznačuje tím, že nepotřebujete sporák, vystačíte si s elektrickou zásuvkou na to, abyste uvařili třeba knedlík nebo zapečené těstoviny.

Oproti Remosce Classic můžete z víka Remosky Prima snadno odpojit kabel, takže při servírování nepřekáží a Remosku snadno uklidíte i do malé skříňky.

Remoska Tria má zase navíc soft-tlakové víko a skleněnou pokličku. Soft-tlakové víko vám umožní připravit jídlo dušením. Také byste o ní měli vědět, že je velmi odolná a samozřejmě i u tohoto typu se na stěny nic nepřichytí.

Pak tu máme ještě nádobí Remoska Vega, které je možné použít na všech typech sporáků včetně indukce, rychle se zahřívá a šetří energii.