Česká Remoska®, jak dobře ji znáte?
Remoska® je český vynález, který se používá již od roku 1957. Každá generace v ní má oblibu. Babičky v ní vyvářely pro početné rodiny, maminky vařily zdravá jídla pro vybíravé děti a dcery díky Remosce dělají své první kulinářské krůčky.
Někdo ji používá jen na chalupě, někdo na cestách v obytných vozech a někdo v ní vaří na denní bázi.
Mezi hlavní výhody Remosky patří:
- nižší spotřeba elektrické energie až o 80%,
- můžete vařit kdekoliv,
- zdravé vaření a pečení - nepřilnavý povrch umožňuje vařit s minimem tuku,
- snadná údržba,
- uvaříte jakékoliv jídlo například: rýži, knedlíky, omáčky nebo ugrilujete maso či můžete upéct koláče i dorty.
- Remoska dokonce nahradí i mikrovlnku nebo zavařovací hrnec. Další nápady najdete v knize Recepty od Remosky.
Remoska už dávno není jen elektrická pečící mísa neboli malá přenosná trouba.
Jaké jsou typy Remosky?
Remoska Classic se vyznačuje tím, že nepotřebujete sporák, vystačíte si s elektrickou zásuvkou na to, abyste uvařili třeba knedlík nebo zapečené těstoviny.
Oproti Remosce Classic můžete z víka Remosky Prima snadno odpojit kabel, takže při servírování nepřekáží a Remosku snadno uklidíte i do malé skříňky.
Remoska Tria má zase navíc soft-tlakové víko a skleněnou pokličku. Soft-tlakové víko vám umožní připravit jídlo dušením. Také byste o ní měli vědět, že je velmi odolná a samozřejmě i u tohoto typu se na stěny nic nepřichytí.
Pak tu máme ještě nádobí Remoska Vega, které je možné použít na všech typech sporáků včetně indukce, rychle se zahřívá a šetří energii.