Napařovací hrnec COOKY 1,8 l, zelený BAMA
do mikrovlnné trouby |
- pro přípravu jídel v páře
- objem 1,8 l
- barva zelená
Napařovací hrnec COOKY s průhledným glazovaným víkem pro všechny, kteří milují zdravou, nízkotučnou kuchyň.
Hrnec COOKY je vhodný k vaření, rozmrazování a ohřívání přímo v mikrovlnné troubě, a to jednoduchým a rychlým způsobem bez tuku. Díky vaření v páře se zachovávají vitamíny a minerální soli. Prostorná nádoba je opatřena pařákem.
- Objem 1,8 l.
-
Rozměr Ø 25 x 12,5v cm.
- Barva zelená.
- Vhodný pro uchovávání potravin v chladu. Použitelné v lednici a mrazničce do -18°C.
- Ideální pro rychlý ohřev knedlíků.
Omyvatelné v myčce max. 45°C. Hrnec COOKY ale stačí po použití krátce opláchnout pod tekoucí vodou, mastnota a ostatní nečistoty se z povrchu snadno omyjí.
Ukázka z receptů:
Penne v mikrovlnné troubě
Ingredience pro 4 osoby
350–400 g rajčatové omáčky – 2 lilky – 80 g másla – strouhaný parmazán – 1 malá cibule – bazalka – olej – 2 mozzarelly – sůl a pepř podle potřeby
Lilky omyjte a poté, co je nakrájíte na tenké plátky, je grilujte na grilovací desce, předem zahřáté podle pokynů, po dobu 6 minut při maximálním výkonu tak, že je v polovině upečení otočíte.
Kromě toho nakrájejte cibuli na plátky a nechte ji 4 minuty hnědnout na pánvi s trochou oleje. Když je cibule hotová, přidáme rajčatovou omáčku, sůl a pepř a vaříme 10 minut, přičemž v polovině vaření cibuli promícháme. Uvařte penne, slijte je, když jsou al dente, přelijte rajčatovou omáčkou a přidejte čerstvou nasekanou bazalku. Do vymazané zapékací mísy přidáme vrstvu těstovin, překryjeme ji vrstvou lilků, plátky mozzarelly, strouhaným parmazánem a pokračujeme ve vrstvení až do vyčerpání všech surovin. Přikryjte vločkami másla a vložte na 10 minut do mikrovlnné trouby na maximální výkon.
Cibulová polévka na německý způsob
Ingredience pro 4 osoby
500 g bílé cibule - 125 g sýru fontina nebo ementál - 50 g másla - masový extrakt - půl sklenice suchého bílého vína - 4 plátky žitného chleba - sůl - kajenský pepř
Cibuli nakrájenou na tenké plátky a máslo vložte do nádoby vhodné do trouby s vysokými okraji, přiklopte ji, vložte do trouby na maximální výkon na 6 minut, poté přidejte cibuli spolu s půl litrem horké vody, masový extrakt a víno. Nádobu opět přikryjte a nechte ji v troubě, opět při maximálním výkonu, dalších 6 minut. Mezitím vložte chléb a sýr, obojí nakrájené na kostičky a na stejné díly, do 4 misek vhodných do trouby; po uplynutí 6 minut nasypte do misek vše, co jste upekli, posypte kajenským pepřem a případně osolte. Misky přikryjeme a vložíme do trouby na maximální výkon na 8 minut. Polévku nechte 3 minuty odpočívat ve vypnuté troubě a poté ji podávejte.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Ostatní hrnce |
---|---|
Barva: | Zelená |
Materiál: | Plast |
Objem: | 1,8 l |
Rozměr: | Ø 25 x 12,5v cm |
Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.